Flower artist van MoosNatuurlijjk dat ben ik, Marion Verdegaal – zeg maar Moos.

Sinds zeer jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de natuur en haar mooie bloemen en planten. Wellicht aangewakkerd door de bloemenfamilie waarin ik geboren ben of juist door de Bollenstreek waarin we opgroeiden.

Met mijn verrassende creaties van zijden bloemen en planten maak ik iedereen blij en breng ik sfeer en beleving in iedere ruimte.

Wereld opdrachten van formaat

Samen met andere flower artists reis ik heel de wereld over om de ‘rich and famous’ te verrassen met spectaculaire ontwerpen. Zo maak ik onder andere in Parijs, Milaan en New York de mooiste creaties voor feestelijke openingen van de meeste luxe winkels ter wereld, fantastische huwelijken van popsterren en andere zeer exclusieve feesten.

Hoe bijzonder dit avontuur ook is, voor mij is het nu tijd voor een volgende stap. En ben dus op zoek naar wat meer rust en regelmaat en daarom is het nu tijd om al mijn ervaring en creaties te presenteren aan Nederland. Ik wil mensen en bedrijven laten beleven/ontdekken wat ik als flower artist allemaal met een ruimte kan doen

Met Moos Natuurlijk maak ik exclusieve en volledig op maat gemaakte creaties die sfeer en beleving in een ruimte brengen. Door mijn jarenlange ervaring zie ik direct op welke manier een ruimte nog beter tot haar recht kan komen. Puur en alleen door toevoeging van natuurlijke elementen en styling zorg ik voor een passende sfeer en beleving.

Want mijn creaties zijn een echte eyecatcher!