Zijden bloemen

Exclusief en natuurgetrouw

Bij echte bloemen ontkomt u er niet aan: na een aantal dagen laten de eerste bruinen bladeren zich zien en is het water toe aan vervanging. Met kunstbloemen hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van het boeket en heeft u altijd een goed verzorgde bos bloemen op tafel staan.

Arrangementen die passen bij uw setting

Van zijden kunstbloemen die samengebonden worden tot een kleurrijk veldboeket tot aan een natuurgetrouwe Japanse kersenbloesemboom ter versterking van de lentecollectie in uw etalage. Moos Natuurlijk creëert een arrangement dat speciaal afgestemd is op de behoeften die u op dat moment heeft. Hierdoor komen de bloemen keer op keer perfect tot hun recht in uw ruimte.

Zijden bloemen in een vaas van Moos Natuurlijk

Zijden planten

Sfeermakers, zowel binnen als buiten

Eigenlijk kunnen we er niet meer omheen: tegenwoordig kent iedereen wel een sfeervol ingericht kunstplanten kantoor. Met regelmaat zie ik dat deze “urban jungle” trend doorvertaald wordt naar de privésituatie. Genieten op de veranda met wat vrienden, omringd door een op maat gemaakte druivenstruik, een prachtige olijfboom of een kunst hangplant als een Rhipsalis. Het verschil met een echte plant is bijna niet te zien.

Creëer sfeer in een donkere ruimte

Een donkere en kille hal komt direct tot leven als hier planten in staan, het zorgt voor een warm welkom. In kantoren, bedrijfspanden en donkere ruimtes is het een uitdaging om met luchtvochtigheid en licht de planten in leven te houden. Hier is voor een echte plant geen lang leven beschoren. Om nog maar niet te spreken over de vraag wie daadwerkelijk de planten gaat verzorgen, onderhouden en verversen als deze vergaan zijn. Zijden planten zijn een onderhoudsarme oplossing om toch sfeer in zo’n donkere ruimte aan te kunnen brengen.

Zijden planten in de woonkamer

Unieke projecten

Maak een buitengewone eerste indruk

Van volledige kantoorbeplanting voor de lange termijn tot aan een Instagramwaardige bloemenmuur voor een evenement van één dag. Alle projecten hebben een uniek verhaal en hun eigen charme. De gelijkenis tussen deze projecten is dat deze creaties voor één specifieke dag gemaakt worden.

Een dag om nooit meer te vergeten

De opening van een pand, een grote receptie of een huwelijk vragen met nadruk om een sfeervolle omgeving. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden en laat mijn creativiteit de vrije loop tijdens een bezoek aan de bedrijfsruimte of (feest)locatie. Zo heb ik onlangs voor een vijftigste verjaardag het getal 50 in zijden bloemen opgemaakt. Doordat de zijden bloemen en planten herbruikbaar zijn, is zelfs mogelijk om deze of een andere op maat gemaakte creatie te huren voor een bijzondere gelegenheid.

Zijden plantenmuur van Moos Natuurlijk

Afstyling

Laat creaties optimaal tot hun recht komen

Bloemen en planten kunnen een ruimte een ware beleving meegeven, vooral als de creaties helemaal afgestyled zijn. Denk hierbij aan planten die met echte aarde afgedekt worden en die bijvoorbeeld in een grote keramieken pot van Ecri staan. De finishing touch laat ik altijd overeenkomen met de rest van het interieur en de ruimte, zodat ze op een gepaste manier toch opvallend zijn.

Items die passen bij het bestaande interieur

De ene keer staat het bloemenarrangement als een veldboeket in een bijbehorende vaas. Een volgende keer kunnen ze als afzonderlijke bloemen in kleine vazen op een prachtig dienblad geëtaleerd worden. Samen bepalen wij de gewenste ambiance en in hoeverre u zich door mijn creativiteit wilt laten verrassen. Bij iedere wisseling zorg ik voor een bloemen- of plantenarrangement dat daar precies op aansluit.