Haute couture flower artist

Even voorstellen aan Moos Natuurlijk

Mijn naam is Marion Verdegaal en sinds ik mij kan heugen word ik door vrienden en bekenden Moos genoemd. Sinds zeer jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de natuur en haar mooie bloemen en planten. Wellicht aangewakkerd door de bloemenfamilie waarin ik geboren ben of juist door de Bollenstreek waarin we opgroeiden.

Wereld opdrachten van formaat

De passie voor natuurlijke creaties ben ik direct in praktijk gaan brengen na het afronden van mijn opleiding in bloemen, planten en styling. Sinds 1995 werk ik als haute couture flower artist mee aan zeer exclusieve creaties voor de crème de la crème. Zo werk ik in China aan creaties voor de opening van één van de meest luxe winkels ter wereld, in New York aan uitbundige en zeer exclusieve creaties voor een huwelijk van een wereldberoemde popster en zo kan ik wel een hele middag vullen met bijzondere projecten. Het is geweldige en ik werk hier met heel veel plezier aan. Keerzijde van de medaille is dat ik weinig ritme en regelmaat heb en voornamelijk vanuit mijn koffer leef.

Het ontstaan van Moos Natuurlijk

Hoe bijzonder dit avontuur ook is, voor mij is het vanaf 2019 tijd voor een volgende stap met wat meer rust en regelmaat. Met Moos Natuurlijk maak ik exclusieve en volledig op maat gemaakte creaties die sfeer en beleving in een ruimte brengen. Ze blijven nu voornamelijk langer staan en zijn ware eyecatchers in een woonkamer of op kantoor. Hierdoor kunnen meer mensen voor een langere tijd van de zijden bloemen en planten arrangementen genieten.

Ook vind ik het leuk om af en toe nog grote eendaagse evenementen aan te kleden, zoals een huwelijk of een opening van een pand. Die afwisseling in de projecten vind ik heel fijn. Ik krijg overal veel energie van, zolang het spectaculair is, ik persoonlijk contact heb, mijn creativiteit kwijt kan en het met bloemen en planten te maken heeft.

Referenties

Zij kunnen het zeggen

Wie houdt er niet van om de bloemetjes buiten te zetten! Ik vind het natuurlijk fijn om u te laten weten wat anderen van de gemaakte creaties vonden. Een aantal opdrachtgevers hebben hun referentie achtergelaten en deze deel ik met veel plezier met u.

Rich and Famous

De foto’s van de creaties die ik voor de rich and famous gemaakt heb, laat ik graag in het echt aan u zien. Om privacy redenen zijn die foto’s niet geschikt voor publicatie.

Elke 2 maanden komt Marion een nieuwe creatie op onze grote presentatie tafel  plaatsen.

Zijden bloemen en planten in zakelijke ruimte

Iedere keer is het weer een verrassing wat ze neerzet, maar de materialen die ze gebruikt zijn altijd passend bij het seizoen. Door de persoonlijke aandacht die zij mij geeft hebben we een leuke werkrelatie gekregen en kan ik er volledig op vertrouwen dat er altijd een ‘briljante’ decoratie staat, helemaal passend bij het strakke design interieur met de huiselijke sfeer van onze winkel.

Kunststof en titanium monturen van diverse ontwerpers en modehuizen vindt u bij ons. Marion speelt daar met haar gebruik van prachtige aardewerk vazen en de beste kwaliteit zijde bloemen helemaal op in en maakt de uitstraling van onze winkel helemaal compleet. Een perfectie match op hoogwaardig gebied!

Het is voor mij echt een meerwaarde, ik beleef er plezier aan om verrast te worden met iets nieuws. En zo ook onze klanten, er wordt altijd over gepraat. Aandacht, daar gaat het ook om!

Jan, Bril Jan’t Lisse (bedrijf)

Sfeer en beleving brengen in huis vind ik ontzettend lastig!

Een vriendin van mij attendeerde mij op de kunsten van MoosNatuurlijk en sindsdien ‘leeft’ het in ons huis.

Vier keer per jaar komt Moos bij ons thuis met een nieuwe creatie, passend bij het jaargetijde waarin we leven. De ene keer brengt ze een prachtige vaas met daarin een speciaal voor ons op maat gemaakt boeket. Hoewel je kunt het eigenlijk geen boeket  noemen…

De andere keer neemt ze een plateau mee met diverse mooie vaasjes en bouwt ze een compositie waar je naar blijft kijken omdat het er zo bijzonder uitziet. MoosNatuurlijk doet namelijk niet alleen in zijdebloemen creaties, ze bouwt er echt een feestje van met  te gekke decoraties.

En het leuke aan dit  abonnement is dat ik al deze spullen niet hoef te kopen. Moos neemt alles weer mee terug als ze ons weer komt verblijden met iets nieuws!

Chantal, Noordwijk (thuis)

Laat uw gegevens achter voor een kennismakingsgesprek